هر چند هارد های ضد ضربه هم می توانند بعضی مواقع با ضربه هم خراب شوند .
علاوه بر ضربه موارد دیگری هستند که موجب خرابی هارد ها خواهند شد که در ادامه به طور کامل به این موارد می پردازیم .
.
نکته اول :
اولا به هیچ هاردی اعتماد نکنید هر چقدر هم برند گران قیمت و از نوع مرغوب باشد . چون هارد یک وسیله الکترونیکی مکانیکی و بسیار حساس است و هر لحظه ممکن است خراب شود پس از اطلاعات خود بروی چند هارد یا دی وی دی بکاپ تهیه کنید .
.
نکته دوم :
با توجه به مکانیکی بودن انواع هارد دیسک های غیر از هارد های SSD که قطعات گردنده و چرخشی در خود ندارند . کوچکترین ضربه هنگام کار کردن هارد باعث آسیب جبران ناپذیر به هارد می گردد.
.
نکته سوم :
در هارد های اکسترنال های 2.5 اینچی که عموما با یو اس بی کار می کنند یک مشکل عمده وجود دارد و آن عدم رسیدن ولتاژ مناسب به هارد است که علت آن معیوب بودن و کثیف بودن کانکتور یو اس بی کامپیوتر است . پس همیشه از سالم بودم و محکم بودم مادگی یو اس بی خود اطمینان حاصل کنید و بعد با آن کار کنید . و با یو اس بی های جلوی کیس و حتی یو اس بی هایی که شل هستند و فیش در آنها تکان میخورد کار نکنید که بسیار خطرناک است و باعث آسیب می شود.
.
نکته چهارم :
هنگامیکه قصد دارید فیش یو اس بی را داخل کنید حواستان باشد در این هنگام هارد قصد استارت زدن دیسک را دارد و کوچکترین ضربه باعث آسیب میشود و با توجه به این که اکثر کابلها کوتاه هستند پس دقت کنید .هنگام زدن فیش و تا ده ثانیه بعد از آن حیاتی ترین لحظه برای آسیب دیدن است پس هارد تکان نخورد .
.
نکته پنجم :
هنگامی که هارد در حال رد و بدل کردن اطلاعات است هد هارد با فاصله کمی از سیلندر در حال خواندن و نوشتن اطلاعات است پس خوب می دانید کوچکترین ضربه باعث ضربه هد به سیلندر و آسیب جدی به هارد است.
.
نکته ششم :
هر چند هفته یک بار هارد خود را از طریق برنامه های نرم افزاری مربوط به هارد آپدیت کنید . یا اگر این امکان را ندارید با برنامه دیفرگمنت که در ویندوز به صورت دیفالت وجود دارد آن را منظم کنید.
.
نکته هفتم :
هیچگاه از کابلهای متفرقه استفاده نکنید خصوصا کابلهای بلند . چون به علت جنس نا مرغوب ولتاژ کافی به هارد نمیرسد و هارد آسیب می بیند.
.
نکته هشتم :
هنگام جدا نمودن فیش USB هم همان نکاتی که برای وصل در نظر گرفیم( نکته شماره 4 بالا) باید رعایت کنیم یعنی طوری کابل را جدا کنیم تا هارد کوچکترین ضربه ای نخورد و به مدت 10 ثانیه هارد را دست نزنیم تا هد هارد به منطقه پارک هد بازگردد و سیلندر شما آسیب نبیند.
.
نکته نهم :
سعی کنید برای جلوگیری از ضربات و گرد و غبار و حمل آسان هارد اکسترنالتان یک کیف خوب و مرغوب برای آن تهیه کنید.
.
نکته دهم :
موارد بالا را به همه دوستان خود گوشزد کنید تا برای آنها نیز اتفاقی نیوفتد .
:: موضوعات مرتبط:
آموزش کامپیوتر و اینترنت ,
,
:: برچسبها:
آموزش استفاده صحیح از هارد اکسترنال ,
هارد ,
هارد اکسترنال ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0